Op de pagina Gerlaine Jonckers wordt Javascript gebruikt. U dient dit te activeren om optimaal gebruik te maken van deze website

Gerlaine Jonckers: wie ben ik

Gerlaine volgde een opleiding tot leerkracht basisonderwijs en speciaal onderwijs. Als leerkracht werkte ze m.n. in het speciaal basisonderwijs.

Vanaf 1993 beoefent zij yoga.
Sinds 1998 is zij gediplomeerd yogadocente. Naast de basisopleiding heeft zij zich in 2000 gespecialiseerd in zwangerschapsyoga en in 2002 in kinderyoga.

In 1998 volgde ze de Shantala massage opleiding en in 2002 een cursus polariteitsmassage. Sinds 2002 tot heden volgden vele massage cursussen, waaronder ontspanningsmassage,
hotstone, kruidenstempelmassage, voetreflexmassage, japanse gezichtsmassage, thaise voet- en onderbeenmassage, zwangerschapsmassage, Dorn & BreuB, Samudra massage en bamboessage.

Van 2002 - 2004 volgde ze de 2 - jarige meditatietraining.

Sinds 2004 is ze gecertificeerd voor het geven van regelmaat en inbakeren.

Om haar kennis actueel te houden, volgt ze jaarlijks een aantal bijscholingen.

De afgelopen jaren heeft ze naast de massages zowel individueel als groepen hatha yoga, zwangerschapsyoga en babymassage begeleid.

Ze vindt het belangrijk om yoga op een praktische manier te beoefenen, m.a.w. toepasbaar in het dagelijkse leven.
Yoga met aandacht voor de adem, voor lichaam en geest. Yoga met innerlijke ruimte voor dat wat er is.

Haar massages zijn er helemaal op gericht om je in totaliteit goed te laten voelen. Lichamelijk, geestelijk, emotioneel en energetisch.
Dus geen technische onpersoonlijke benadering, maar een respectvolle, liefdevolle, warme aanraking vanuit het hart.